O NAMA

SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA IKA Dimitrovgrad

Ordinacija je osnovana 1995.godine a iza nje stoji više od 30 godina iskustva i kontinuiranog stručnog usavršavanja.

Stomatološka ordinacija IKA je specijalizovana za rekonstruktivnu i estetsku stomatologiju. Ordinacija pruža usluge iz oblasti stomatološke protetike, estetske stomatologije, lečenja zuba, parodontologije, implantologije, oralne hirurgije, ortodoncije.

Stomatološka ordinacija IKA je mesto gde ćemo uzeti u obzir vaše želje i potruditi se da ih na najbolji način ostvarimo. Takođe ćemo ponuditi sve informacije vezane za vaše oralno zdravlje, higijenu i prevenciju mogućih problema. Upoznaćemo vas sa našim procedurama i preporučiti najadekvatnije rešenje za vas.

Cilj nam je da izgradimo odmos međusobnog poverenja i obostranog zadovoljstva.

NAŠ TIM

Dr Ivana Stojanov

Doktor stomatologije U specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji "IKA" počinje da radi 2018. godine po završetku osnovnih studija stomatologije na medicinskom fakultetu Univerzitetu u Nišu gde trenutno završava specijalizaciju iz oblasti stomatološke protetike. Stručno usavršavanje nastavlja na brojnim edukacijama u zemlji i inostranstvu.

Dr Jasmina Stojanov

Doktor stomatologije - specijalista stomatološke protetike Već 20 godina je vlasnik specijalističke stomatološke ordinacije "IKA" a stomatologijom se bavi više od 30 godina. Zvanje specijaliste stomatološke protetike dobila je 1995. godine na stomatološkom fakultetu Univerzitetu u Nišu. Stručno usavršavanje nastavlja na brojnim edukacijama u zemlji i inostranstvu.

Scroll to Top